Gym Fitness Receptenboek

– Recept: Feestdagen menu

Feestdagen Menu: De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nu aan de beurt om het diner te verzorgen? Wij helpen je op weg met een aantal makkelijke en heerlijke recepten! Voorgerecht - Broccoli soep Ingrediënten 4 personen (kleine kommetjes) - Grote stronk broccoli...

Lees meer

– Recept: Bio Bulgur met linzen of sperziebonen

Opnieuw een heerlijk en gezond gerecht dat je snel op tafel kunt zetten! Ingrediënten: - Kipstuckjes van de Vegetarische slager - 2 Grote uien - Kokosolie - Biologische Bulgur - Biologische linzen of sperziebonen - Himalaya zout - Cayenne peper - Curcuma - Kokosrasp -...

Lees meer

– Recept: Gevulde aubergine

Er staat weer iets lekkers voor jullie op tafel! Dit kunstwerkje is een gevulde aubergine! Ingrediënten: Per persoon 1 aubergine Rode ui Tomaat Pijnboompitjes Mozzarella Zelfgemaakte groene pesto Peper en zout Olijfolie Verse basilicum Knoflook Parmazaanse kaas...

Lees meer

– Recept: Biologisch vegetarische wokschotel

Het is weer tijd voor wat inspiratie voor in de keuken!! Biologisch Vegetarische Wokschotel Ingrediënten: - 4 Aardappelen - 2 Handjes verse sperziebonen - 4 Uien - 2 Rode paprika's - 1 Aubergine - 4 Eieren - Oregano - Peper & zout - Olijfolie Schil de aardappelen...

Lees meer

– Recept: Biologische Penne (pasta)

Recept Augustus: Lekker simpel: Biologische Penne (pasta) (In dit gerecht worden uitsluitend biologische producten gebruikt) Snijd 2 uien, een gele & rode paprika, 2 tomaten en 3 vegetarische hamburgers (zie foto) in stukjes. Bak deze ingrediënten allemaal samen...

Lees meer

– Recept: Verse zoete aardappel gnocchi

Wellicht heb je vandaag wat extra tijd om in de keuken te staan voor dit heerlijke gezonde recept! Verse zoete aardappel gnocchi met een saus van cherrytomaatjes Ingrediënten voor 4 personen: Gnocchi: - 250 gr aardappels - 250 gr zoete aardappels - 1 ei - 200 gr...

Lees meer

– Recept: Gezond menuutje!

Deze maand hebben we een simpel, maar super gezond én lekker menuutje voor jullie samengesteld! Voorgerecht: Gazpacho (koude soep) Ingrediënten 4 personen: - 800 gr tomatenblokjes (uit blik) - 1 rode ui - 1 rode paprika - 1 oranje paprika - ½ komkommer - 1 el...

Lees meer

– Recept: Zelfgemaakte kalkoenburgers met courgette

We hebben weer iets lekkers voor jullie uitgezocht! Zelfgemaakte kalkoen burgers met courgette Ingrediënten voor 2 personen: - 300 gram kalkoenfilet - 1 courgette - 1 speltboterham - 1 teen knoflook - 1 rode ui - Olijfolie - 3 eetlepels Griekse yoghurt 0% vet...

Lees meer

– Recept: Pasen

Pasen staat weer voor de deur! Deze maand niet 1 recept maar een aantal lekkere hapjes/gerechten om tijdens de paasbrunch of het paasdiner op tafel te zetten 🙂 Van links naar rechts: Bladerdeeg hapjes met biologische groene en rode pesto, mozzarella en geraspte...

Lees meer
Facebook Icon