We hebben weer een heerlijk makkelijk en gezond recept voor jullie uitgekozen!
 
Pasta Trofie met Venkel, tomaat en komkommersalade!
 
Zo doe je het:
  • Tomaatjes in olijfolie op een laag vuur even bakken
  • Courgette ook apart bakken
  • 1 Teentje knoflook in z’n geheel mee bakken bij de tomaatje en courgette, hierna de knoflook eruit halen

Pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking koken. Op de helft van de kooktijd de rucola erbij mee koken. Wanneer de pasta klaar is, afgieten en rustig de tomaatjes en courgette erdoorheen scheppen (niet roeren). Aan het eind peper en zout naar smaak toevoegen.

Salade: Venkel, komkommer en tomaat

  • Venkel in lange stukjes snijden
  • Komkommer in lange reepjes
  • Tomaatjes snijden
  • Peper, zout en olijfolie naar smaak toevoegen

Buon appetito!

 

 

Facebook Icon