Het recept voor november!

Vegetarische proteïne schotel

Ingrediënten (biologisch) voor 2 á 3 personen:

– IJsbergsla
– 4 Tomaten
– Potje bruine bonen
– Teriyaki kip (vegetarische slager)
– 2 á 3 uien
– Rode, groene en gele paprika
– 2 tl. Kurkuma kruiden
– 1/2 tl. Chili peper
– Peper
– Himalayazout of zeezout
– 1 Kopje Quinoa p.p.

Snij en bak de uien in kokosolie. Snij intussen de paprika’s en bak deze mee met de uien. Snij de Teriyaki kipstukjes net even iets kleiner en bak met de groente mee. Voeg de bruine bonen toe en vervolgens de kruiden. 
Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking. Leg de sla in een grote cirkel op de rand van de borden. Leg de tomaatjes hierop. Breng op smaak met peper, zout en olijfolie. Vervolgens leg je de gebakken ingrediënten in een iets kleinere cirkel langs de sla. De quinoa leg je in het midden. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout!

Eet smakelijk!!

Facebook Icon