Personal coaching en training

Op basis van de intake worden de ambities bepaald en vervolgens gekeken naar de begeleiding. Een goede en vooral professionele begeleiding is cruciaal voor het behalen van de doelstellingen en vooral om gemotiveerd te blijven.

Gym Fitness kent drie vormen van begeleiding:

 1. Club coach: er is altijd een ervaren fitness trainer op de vloer aanwezig om u, gevraagd en ongevraagd, te voorzien van tips en adviezen voor workouts, afgestemd op uw ambities. Desgewenst kan hij/zij u ook tips geven voor een gezondere levensstijl .
 2. Personal club-coach: heeft u een duidelijk doel voor ogen en heeft u daar wat extra hulp bij nodig, heeft u net een blessure gehad of een lichamelijke aandoening, heeft u moeite gemotiveerd te blijven? Dan biedt de personal club-coach uitkomst:- De personal club-coach maakt voor u een op maat gemaakt fitnessprogramma
  – Het totale programma wordt uitgelegd en geïnstrueerd
  – Maandelijks wordt een afspraak gemaakt om de voortgang te bespreken, te
  meten en het programma zo nodig aan te passen
  – Na 3 maanden wordt er geëvalueerd en gekeken wat de vervolgstappen zijn.Voor maar € 9, 95 per 4 weken heeft u uw eigen personal club-coach. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze site of bij de baliemedewerker op locatie.
 3. Personal trainer: heeft u behoefte 1 op 1 begeleiding om daarmee extra gemotiveerd te worden en nog sneller resultaat? Dan is een personal trainer een ideale optie. De personal trainer heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van fitness en kan u, vanwege de intensitieve 1 op 1 begeleiding, heel specifiek, doelgericht training en adviezen geven.  Het uurtarief bepaalt u in overleg met de personal trainer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze site of bij de baliemedewerker op locatie.
Facebook