Groepslessen

Groepslessen

Gymbata (H.I.I.T.)
Gymbata is een hoge intensiteit interval training, die in een workout van totaal 45 minuten (incl warming-up en cooling-down) voor maximale vetverbranding en snelle conditie verbetering zorgt. Een pittige training voor het hele lichaam. Een gemiddelde basis conditie is wel nodig om te kunnen starten

Zumba
Zumba is de manier om intensief te sporten en calorie├źn te verbranden terwijl u plezier maakt en niet het gevoel heeft dat u afziet. Want eigenlijk is het genieten met lachende gezichten wanneer u danst op de Latijns-Amerikaanse muziek. Doe gezellig mee met deze leuke combinatie les! Eerst lekker swingen en daarna nog wat extra buik, bil en beenoefeningen!

BeatBoxing
BeatBoxing is een nieuwe pittige workout op basis van pilates oefeningen, box oefeningen en dans bewegingen. De interval training zorgt ervoor dat er veel calorie├źn verbrand worden waarnaast er ook voor een groot gedeelte aan spieropbouw en  verbetering van de conditie gewerkt wordt.

Relaxercise
Relaxercise focust zich op de ontwikkeling van kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Dit om beter te functioneren in het dagelijks leven. Relaxercise heeft raakvlakken met pilates, ballet en ontspanningsoefeningen.

Bootcamp Circuit
Functionele oefeningen op eigen niveau waarbij alle spiergroepen getraind worden op kracht en uithoudingsvermogen.

Gym Fit 4 All
Doe mee met deze gezellige work-out voor iedereen op Disco Classics / Soul / Pop / Funky achtergrondmuziek. Move that Body!

Sport Surprise
Op dinsdag een pittige les, zonder moeilijke choreografie!

Sport & Dance
Een work-out voor iedereen op leuke muziek met verschillende fitness/aerobic/dans bewegingen.

Showballet Training
De danseressen van Stichting Gym-Support trainen 2x per week bij Gym Fitness. Ben jij of ken jij iemand die danservaring heeft en het leuk vindt om zich in te zetten voor het goede doel door middel van o.a. dansoptredens. promotieteams en warming-up/activiteiten bij sportevenementen? Neem dan contact op via info@gym-support.nl. Klik hier voor meer informatie over de stichting of kijk op www.gymsupport.nl.

 

Facebook