recept-november-col

Opnieuw een heerlijk en gezond gerecht dat je snel op tafel kunt zetten!

Ingrediƫnten:

– Kipstuckjes van de Vegetarische slager
– 2 Grote uien
– Kokosolie
– Biologische Bulgur
– Biologische linzen of sperziebonen
– Himalaya zout
– Cayenne peper
– Curcuma
– Kokosrasp
– Rozijnen
– Tomaten

Recept:

Kook de Bulgur in een ruime hoeveelheid water ( 2 personen, ca. 3 kopjes Bulgur).
Bak de uien in de kokosolie en voeg later de ‘kipstuckjes’ toe. Breng op smaak met ca. 1,5 theelepeltje cayenne peper en 1,5 theelepeltje curcuma. Meng dit goed door elkaar. Voeg hier vervolgens 2 eetlepels kokosrasp, een handje rozijnen en een pot linzen of sperziebonen aan toe. Meng dit goed door elkaar en zorg dat het goed warm is. Lekker voor erbij: snij een tomaatje en serveer naast de Bulgur.

Eet smakelijk!!

Facebook