recept-sept-16

Het is weer tijd voor wat inspiratie voor in de keuken!!

Biologisch Vegetarische Wokschotel

Ingrediënten:
– 4 Aardappelen
– 2 Handjes verse sperziebonen
– 4 Uien
– 2 Rode paprika’s
– 1 Aubergine
– 4 Eieren
– Oregano
– Peper & zout
– Olijfolie

Schil de aardappelen in blokjes en kook deze tot je er makkelijk met een vork in kunt prikken. Kook ook de sperziebonen. Bak in kokosolie de uien. paprika’s en aubergine in deze volgorde, steeds 3 á 4 minuten na elkaar. Doe vervolgens de aardappelblokjes erbij. Bak in een andere pan de eitjes. Voeg de sperziebonen toe aan de groentes. Breng op smaak met oregano, peper, zout en olijfolie.

Heerlijk met een zelfgemaakte salade van bijv tomaatjes en komkommer!

Eet smakelijk!! 😀

Facebook