Recept februari
Biologische Spaghetti met frisse salade
Het ultieme Valentijns gerecht!
Ingrediënten voor 2 á 3 personen:
– Fles biologische tomatensaus
– 2 rode uien
– Schaaltje verse sperziebonen
– Gehacktbal van Vegetarische Slager in stukjes of kleine gehacktballetjes Vegetarische Slager
– 4 Verse tomaten
– Peper en Himalaya zout
– Verse Italiaanse kruiden
– 300 gram biologische (spelt) spaghetti
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Zet een pan met water op voor de sperziebonen en kook deze even voor. Snijd de ui en bak deze in de kokosolie. Snijd de tomaten in stukjes en bak deze mee met de ui. Vervolgens doe je de stukjes gehacktbal of de kleine balletjes in de pan erbij. Voeg de sperziebonen toe. Nu gaat ook de tomatensaus en de kruiden erbij en meng dit tot een lekkere saus. Wanneer je de pasta op het bord serveert kun je er evt nog wat olijfolie overheen doen!
Intussen kun je de salade maken maar dit kan natuurlijk ook van tevoren!
– Rucola (of een andere lekkere slasoort)
– Tomaatjes
– Radijsjes in hartjes gesneden
– Paprika
– Peper en Himalaya zout
– Verse kruiden en heerlijke olijfolie uit Italia/Puglia, te koop bij Gym Fitness
🇮
Buon appetito!