Penne alla pizzaiola
————————–
– Oven voorverwarmen op 200 graden
– Ovenschaal met olijfolie
– Tomaatjes doorsnijden en over de bodem verdelen
– 2 teentjes knoflook (heel laten, deze eet je niet op)
– Kappertjes erbij
– Weer wat tomaatjes erover
– Beetje olijfolie, peper en zout en oregano toevoegen
– Half uurtje in de oven
– Pasta koken en daarna bij de tomaatjes doen in de oven, af en toe doorroeren
– Bij het opdienen naar wens (Parmezaanse) kaas toevoegen
Pollo con Peperoni
————————–
– 1 Teentje knoflook in olie bakken
– Kip aanbraden dan ongeveer een glas witte wijn erbij, gaar laten worden en daarna witte wijn afgieten
– Paprika apart 8 minuten bakken en daarna toevoegen aan de kip
– Naar smaak peper en zout toevoegen
Heerlijk met een lekkere frisse salade erbij! Hmmm Anna & Roberta mille grazie! Buon appetito!! 😀