Recept Juni:
Aardbeien salade met couscous:
Recept voor 4 personen:
– 2 grote stukken biefstuk, je kunt dit ook vervangen door vegetarische biefstukreepjes van de Vegetarische Slager
– 200 gram aardbeien
– 200 gram cherrytomaten
– 4 eetlepels balsamicoazijn
– 4 eetlepels olijfolie
– 2 komkommers
– +/- 300 gram couscous
Bak de biefstuk zoals gewenst en op de verpakking beschreven en breng op smaak met peper en zout. Laat even rusten onder aluminium folie. Snijd de aardbeien en tomaatjes door de helft en meng met de balsamico azijn en olijfolie. Bereid intussen ook de couscous zoals op de verpakking vermeld staat. Snijd de komkommer in lange plakken en leg deze op een bord. Snijd de biefstuk in reepjes en verdeel samen met de aardbeien en tomaatjes over het bord. Serveer met de couscous.
Eet smakelijk!!