Recept van de maand
Het nieuwe recept vind je terug in onze Vytal App. Sinds kort kunnen jullie gebruik maken van Vytal. Een voedingsapp die je helpt om meer inzicht te krijgen in je dagelijkse voedingsinname. Dit in combinatie met leuke tips en meer dan 1000 recepten. We bieden de app 3 maanden gratis aan als verjaardagscadeau! Wanneer je jarig bent ontvang je van ons een mail met de vraag of je hier gebruik van wil maken. Je kunt de app uiteraard ook downloaden en gebruiken zonder verjaardagsactie. We bieden de Vytal App dan aan tegen een leuk actie tarief:
- Geen lopend abonnement bij Gym Fitness: €10,- per 4 weken
- I.c.m. voordelig fitness abonnement: €7,50 per 4 weken
- I.c.m. onbeperkt abonnement: €5,- per 4 weken
- I.c.m. resultaten abonnement: €5,- per 4 weken
Wil je meer informatie over de Vytal App? Mail dan naar yael@gymfitness.nl
Kabeljauw gestoofd in kokosmelk met sperziebonen
Ingrediënten voor 4 personen:
- 300 gr zilvervliesrijst
- 300 ml kokosmelk
- 500 gr kabeljauwfilet
- 600 gr sperziebonen
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 2 tl gemberpoeder
- 1 Spaanse peper
- Olijfolie
- Peper en zout
- 1 citroen
- Verse koriander (ter garnering)
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Dop de sperziebonen, snijd doormidden en kook in 10-12 minuten beetgaar.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Was de rode peper en snijd in stukjes (met zaadjes is het iets pittiger, zonder zaadjes minder pittig).
Verhit olijfolie in een grote wok of hapjespan en bak de ui, knoflook, Spaanse peper en gemberpoeder kort op middelhoog vuur. Schenk vervolgens de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en voeg de kabeljauw toe. Laat ongeveer 10 minuten zachtjes stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de rijst met sperziebonen op een bord en leg hier de kabeljauw bovenop. Giet de kokossaus eroverheen en garneer eventueel met verse koriader en citroensap.
Eet smakelijk!