– Fit blijven doen we samen!

Beste leden,

Om jullie te inspireren om thuis te bewegen en fit te blijven, hebben wij samen met de fitnessbranche een tijdelijk platform opgezet: www.fitblijvendoenwesamen.nl Op dit platform vinden jullie inspirerende video’s om thuis in beweging te blijven. Ook wij hebben daar een trainingsvideo geplaatst. Deze is te vinden met de titel: Relaxercise.

Het platform biedt volop mogelijkheden om ook lessen te volgen van bekende instructeurs als Arie Boomsma, Rico Verhoeven en natuurlijk de instructeurs van Gym Fitness. Het platform is gratis. Dus jullie kunnen zonder extra kosten online deelnemen aan de lessen. Ideaal om bijvoorbeeld ook familieleden, vrienden en collega’s daarvoor uit te nodigen. Misschien vinden ze het wel zo leuk, dat ze met jou meegaan als Gym fitness weer opengaat. De lessen worden niet live gegeven, maar zijn eerder opgenomen. Dus jullie kunnen de lessen volgen waar en wanneer het jullie uitkomt.

Er zijn lessen in verschillende categorieën: Shape, Stretch, HIIT, Body & Mind, Dance, Boxing, Power, Outdoor, Overig. Jullie kunnen ook kiezen hoe lang de les duurt: dus ook als je maar even 10 minuten tussendoor hebt. Iedereen kan meedoen, kies je eigen niveau: voor beginners, gemiddeld niveau, gevorderd niveau, en geschikt voor alle niveaus.

Er worden geen inloggegevens of persoonlijke gegevens gevraagd, jullie bezoeken anoniem het platform. Er komen dus geen ongevraagde berichten in je mailbox, omdat het platform is bezocht.

Met het platform nemen wij met Gym fitness, en de branche, onze verantwoordelijkheid om jullie de gelegenheid te geven om lekker te sporten, fit te blijven, en weerstand op te bouwen. Het online platform wordt ondersteund door onze branchevereniging NL Actief.

Het platform is slechts tijdelijk in de lucht, dus maak er nu gebruik van.

Het Team van Gym Fitness wenst je sterkte èn gezondheid toe in deze tijd. Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet, 
Team Gym Fitness
Poeldijk

Share the Post:

Related Posts

Related Posts

Join Our Newsletter

Facebook