Vega Noodles met spinazie en spruiten
Ingrediënten (Bij voorkeur biologisch) voor 2 á 3 personen:
- 1 grote ui
- 2 paprika’s
- Kipstuckjes Vegetarische slager
- 2 handjes spruiten (biologisch uit de vriezer)
- 250 gr verse spinazie
- Gember
- Kurkuma
- (Cayenne) peper
- Himalaya zout
- Citroengras
- Zero Noodles van Konjac meel. Gluten, vet en suikervrij (verkrijgbaar bij bijv action)
Gezond, snel & lekker!
Snij de ui en paprika grof. Bak deze in een beetje kokos- of rijstolie. Voeg de kipstuckjes erbij en bak goed mee. Snij intussen de spruiten 1x doormidden. Voeg deze toe en voeg vervolgens alle kruiden naar smaak toe. Nu voeg je de verse spinazie toe. Laat deze slinken. Spoel de noodles even af in een vergiet en snij ze wat bij. Voeg ze toe aan de roerbak en laat nog even goed verwarmen.
Maak lekker je eigen salade erbij!
Eet smakelijk!