Beste leden,

We kijken uit naar de heropening op woensdag 19 mei. Dit na wederom een lange opgelegde sluiting van Gym Fitness. Wij staan in ieder geval voor je klaar!

We zijn vanaf woensdag 19 mei om 8:00 weer geopend! Het reserveren blijft (voorlopig) verplicht en het maximaal aantal leden wat tegelijkertijd kan sporten is door de overheid vastgesteld op 30. Er kan tijdens rustige uren ook ter plekke gereserveerd worden. Om zeker te zijn van een plek, kan er vanaf dinsdag ook weer geserveerd worden via de app! Heb je nog geen wachtwoord voor de app? Laat het ons dan even weten via info@gymfitness.nl of bel ons even (0174-212532).

Wij hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden. Er zijn gloednieuwe crosstrainers en fietsen aangeschaft van het Amerikaanse merk Precor. Bekijk de modernste features tijdens je workout: virtuele routes door berg en bos, YouTube, Netflix, etc. Tevens hebben we de bekleding van sommige krachttoestellen weer laten herstellen. Tot slot zal je ook een aantal nieuwe trainingsattributen tegenkomen. Met andere woorden: Iedereen is weer van Harte Welkom!!!

Bij de opening van de Gym na de lockdown hebben we, voor diegene die ons tijdens deze moeilijke periode gesteund hebben, een presentje klaarliggen. Tevens mag je ook 2x kosteloos een ‘bodycheck’ laten uitvoeren. Dit is een meting van je huidige fysieke conditie (extra belangrijk nu) en deze bestaat uit de volgende metingen:

-Knijpkracht
-Sit & Reach
-Bloeddruk
-Vetpercentage
-Botmassa percentage
-Lichaamsvocht percentage
-Spiermassa
-Visceraal vet
-Peak flow meting (longcapaciteit)

Na 3 maanden kan je de bodycheck nog een keer laten uitvoeren om je progressie te meten! Mocht je als lid niet in aanmerking komen voor de kosteloze bodycheck, dan kan je dit uiteraard toch laten doen. De kosten zijn dan € 15,- per keer.

Na de opening kan je jezelf melden aan de receptie om een afspraak in te boeken voor de bodycheck. Tevens kan je dan meer info verkrijgen over de eventuele compensatieregeling van de lockdown periode.

Hopelijk tot snel en mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan even weten via info@gymfitness.nl.

Met sportieve groet, 

Gym Fitness Crew

Poeldijk

Facebook